Kreativno i maštovito u Osnovnoj školi Komarevo

imp

U sklopu aktivnosti projekta „NNNI – Nasilje nije naš izbor“ Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ održala je dva susreta pod nazivom „U blagdanskom raspoloženju“ koji su uključivale čitanje priča i izradu čestitaka salvetnom tehnikom u Osnovnoj školi Komarevo. U ove aktivnosti bili su uključeni učenici četvrtog razreda predvođeni učiteljicom Jelenom Pavlić i učenici prvog razreda predvođeni učiteljicom Editom Rokić.

1c 1b 1a
„U veselom druženju i pravom blagdanskom raspoloženju učenicima sam pročitala motivacijske priče O malom češeru i Neskromne želje, a učenici su zajedno s asistenticom projekta Suzanom Velešnjak, mag. primarnog obrazovanja i učiteljicama izrađivali salvetnom tehnikom male čestitke kojima su potom ukrašavali zeleni bor od hamer papira.“ – rekla je voditeljica projekta dr. sc. Daša Poredoš Lavor dodajući da se Osnovna škola Komaravo uključila u sve projektne aktivnosti te kako se sve aktivnosti odvijaju redovito i prema planu.

2b 2a 1d

Projekt NNNI – Nasilje nije naš izbor financiran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciran sredstvima Grada Siska. Nositelj aktivnosti je Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“, partneri na projektu su Grad Sisak, Općina Majur, Općina Lekenik, Narodna knjižnica i čitaonica Ivo Kozarčanin Hrvatska Dubica, a suradnik je Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak. Projekt će se provoditi tijekom školske godine 2017/18.

najčitanije