Komunalac uvodi povoljnije mjesečne, polugodišnje i godišnje parkirne karte

imp

Stupanjem na snagu novog Pravilnika o naplati parkiranja u Sisku u zonu naplate uskoro se uključuje parking na tržnici, zatvorenim sustavom naplate, ali i parkinzi u ulicama Ljudevita Gaja i Oktavijana Augusta te izvanulično parkiralište na Trgu grada Heidenheima.
Na parkingu na tržnici, prva dva sata bit će besplatna, nakon čega će se parkiranje naplaćivati 3 kn/sat. Na ostalim parkiralištima naplata će se provoditi normalno kao i u ostalim djelovima grada, putem parkirnih aparata, sms poruka ili kioska Tiska.
Novost za građane je i uvođenje nove, povoljnije mjesečne, polugodišnje i godišnje karte. „Od sada će svi građani moći kupiti mjesečnu parkirališnu kartu za 2. zonu po cijeni od samo 100 kn mjesečno. Podijelimo li to sa 20-tak radnih dana u mjesecu dolazimo do cijene od 5 kn dnevno što smatramo izuzetno povoljnim i korektnim za sve zaposlene na području grada. Ukoliko se netko odluči na polugodišnju ili godišnju parkirališnu kartu povoljnosti su još značajnije.“ – kažu u Komunalcu.

najčitanije