Komunalac uredio popularni "Park fontana"

sisakportal-hr

271020211635292817.jpeg

[justified_image_grid preset=10 lightbox=prettyphoto orderby=title_asc limit=3 ng_gallery=18 ng_count=no ng_description=no]

Komunalac Sisak nastavlja s akcijama povodom obilježavanja 50-tog rođendana tvrtke. U subotu, 10. svibnja 2014. godine uređen je Trg hrvatske državnosti ili popularni “Park fontana” u sisačkoj željezari.

Ovaj vanprogramski projekt realiziran je volonterskim radom radnika Komunalca koji su u potpunosti uredili spomenuti trg i vratili mu nekadašnji sjaj.
Obnovljene su i posute staze u parku, postavljene su nove klupe i košarice za otpatke, popravljene su sprave za djecu, obnovljena je fontana u središtu trga, orezani su ukrasni grmovi, renovirani su stolovi za stolni tenis, a postavljene su i potpuno nove sjedeće žardinjere i novi pješčanik za najmlađe koje su, posebno za ovu prigodu, izradili radnici Komunalca.

Zahvaljujemo se svima na podršci i pomoći, a posebno sugrađanima iz ovog kvarta koji su nas obišli i dali podršku, a mnogi se i priključili i pomagali u realizaciji ove akcije i, nadamo se, proveli ugodan dan s nama.

|Galerija fotografija|