Komunalac Sisak među najboljim tvrtkama u Hrvatskoj

ibb

Komunalac Sisak d.o.o. spada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj za 2016. godinu. To potvrđuje međunarodno priznati Certifikat bonitetne izvrsnosti koji je tvrtka danas zaprimila.

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima, Komunalac Sisak d.o.o. zadovoljio je sve stroge financijsko – analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te stekao pravo postati nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti koji je prije svega referenca sigurnog, uglednog i poželjnog partnera.

Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za posljednju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci. Poduzeća s bonitetnom izvrsnosti posluju natprosječno i manja je vjerojatnost da će iduće godine zabilježiti blokadu transakcijskog računa.

Certificiranje je u međunarodnom okruženju postalo ustaljena praksa i metoda poduzećima za daljnju konsolidaciju reputacije i povjerenja u domaćem i međunarodnom poslovnom okruženju. Nositelji certifikata dobivaju dodatno povjerenje svojih poslovnih partnera.

najčitanije