Komunalac Sisak među 5 % najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj

ibb

261020211635241804.jpeg

I ove godine Komunalac Sisak nositelj je međunarodno priznatog Certifikata bonitetne izvrsnosti koji ga svrstava u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj za 2018. godinu.

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima u 2017. godini, Komunalac Sisak d.o.o. zadovoljio je sve stroge financijsko – analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te stekao pravo postati nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti koji je prije svega referenca sigurnog, uglednog i poželjnog partnera.

Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za posljednju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci. Poduzeća s bonitetnom izvrsnosti posluju natprosječno i manja je vjerojatnost da će iduće godine zabilježiti blokadu transakcijskog računa.

Certificiranje je u međunarodnom okruženju postalo ustaljena praksa i metoda poduzećima za daljnju konsolidaciju reputacije i povjerenja u domaćem i međunarodnom poslovnom okruženju. Nositelji certifikata dobivaju dodatno povjerenje svojih poslovnih partnera.

najčitanije