Karavana Prevlaka-Vukovar sutra prolazi kroz Sisak

imp

Karavana Prevlaka Vukovar

Povodom obilježavanja 30. godišnjice Sjećanja na žrtvu Vukovara, Moto Klub Korčula s otoka Korčule u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele Hrvatske, organizira vožnju motorima od Prevlake (13.11.2021.) do Vukovara (18.11.2021.).

 

Na svom putovanju prema Vukovaru kolona motorista 16. Karavane Prevlaka-Vukovar 2023. „ Zajedno u ratu – zajedno u miru“ sutra, 16.studenog, će oko 8.30 proći kroz Sisak.

 

Motoristi, koji su većinom i sami hrvatski branitelji i djeca hrvatskih branitelja, zajedno će s roditeljima i obiteljima poginulih branitelja sa sisačkog područja paljenjem svijeća kod spomenika odati počast poginulim braniteljima s područja grada Siska.

 

Nakon Siska putovanje četvrtom etapom nastavljaju preko Sunje, Hrvatske Kostajnice, Baćina i Novske do Nove Gradiške i Požege. Peta i posljednja etapa iz Požege nastavlja preko Slavonskog Broda, Našica, Đakova, Osijeka do Vinkovaca te na kraju i samog Vukovara gdje će se mnogobrojni sudionici 16. Karavane „Zajedno u ratu – zajedno u miru„ priključiti Koloni sjećanja.

najčitanije