Kandidirajte se za "Božićnu Zlatnu Victoriu 2017"

imp

Kako je nedavno i službeno započela božićna sezona, vrijeme je da u svoj dom unesete malo božićnog duha.
Vaš trud nagradit će Turistička zjednica grada Siska koja je u ovo adventsko vrijeme odlučila dodijeliti posebnu Zlatnu Vicoriu.
„Stiglo je jedno od najljepših i najiščekivanijih doba u godini – Božić. Iako su trgovine okićene još od početka studenog, većina nas svoje domove počinje ukrašavati s početkom Adventa. Ove godine dodjeljujemo posebnu kategoriju a to je:”Najuređenija kuća i okućnica za vrijeme Adventa”. Kandidiranje za ovogodišnju nagradu je otvoreno. Povjerenstvo će vas obići, a isto tako možda u vašoj blizini postoje oni samozatajni ljubitelji koji su preskromni kako bi sami kandidirali svoj rad i svoje okruženje.“ – poručili su iz Turističke zajednice grada Siska dodajući da prijaviti sebe ili druge možete u Turističkoj zajednici grada Siska ( Rimska 13 a, tel: 522 655 i mail:[email protected] ) i tako postati dio još jedne lijepe božićne priče grada Siska.
Podsjetimo, Zlatna Victoria turistička je nagrada koju Turistička zajednica grada Siska dodjeljuje još od 1997.godine. Potaknula je mnoge na bolje uređenje svojeg prostora, na kvalitetniji odnos prema gostima, na bolju uslugu, pa je i sama izravno odgovorna za sve uspjehe Siska u akciji HTZ-a Volim Hrvatsku.

najčitanije