'Kako biti svoj šef' – edukacija za poduzetnike početnike

st

261020211635263761.jpeg

Grad Sisak, poduzeće Sisak projekti i partnerska ustanova Virtualni ženski poduzetnički centar uz partnere Hrvatsku obrtničku komoru i Hrvatski zavod za zapošljavanje započela je sa edukacijama poduzetnika početnika ali i svih koji to žele postati na području grada Siska i to kao dio stalnih nastojanja za poboljšanjem poduzetničkih znanja i vještina.
Nakon uspješne, prve, naziva „Ja (ne)mogu biti poduzetnik!“, na redu je i druga edukacija za poduzetnike „Kako biti svoj šef“ u organizaciji poduzeća Sisak projekti d.o.o. i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.
Mladi poduzetnici i poduzetnice tijekom svojeg poduzetničkog pothvata susreću se s raznim preprekama. Ova radionica će se fokusirati na načine pronalaženja tržišta, načina komunikacije s tržištem, pronalaženja niše za vlastiti biznis, biranje suradnika te praktične stvari poput dobre organizacije vremena, pregovaranje te dobru prezentaciju. Osobit naglasak biti će na temama kako se prezentirati, organizacija vremena i pregovaranje.
Prioritet provedbe ovog programa je afirmacija i razvijanje pozitivnog stava prema poduzetništvu te potpora poduzetničkoj kulturi na sisačkom području kroz razvoj vještina i usvajanje specifičnih znanja kako kod poduzetnika početnika, nezaposlenih ali i svih koji su radoznali i zanima ih na koji način i oni mogu zaploviti u poduzetničke vode.
Cilj edukacijskih programa i aktivnosti je razvoj vještina i usvajanje specifičnih znanja o poduzetništvu, razvijanje pozitivnog stava prema poduzetništvu i razvoj poduzetničke kulture na području grada Siska.
Edukacija za poduzetnike „Kako biti svoj šef“ bit će održana u Sisku u četvrtak, 10. studenog 2016. godine s početkom u 10 sati u prostorijama Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije, na adresi S. i A. Radića 8b.

najčitanije