Josip Kleković izabran za predsjednika HSP AS Sisak

imp

Josip Kleković, dipl.ing., novi je predsjednik HSP AS Sisak. Odlučilo je tako članstvo na izbornom zboru održanom u petak 20.veljače.
Za članove Izvršnog odbora izabrani su Josip Kleković dipl. ing. predsjednik, dr. sc. Vlatka Vukelić dopredsjednik, Nikica Folnožić dopredsjednik, Sanja Blažević tajnik, Dario Dužić rizničar, prof. Mario Marot član, .struč spec. ing. Silvana Tome član, Ivana Gladulić član, Milan Šteković član, Slaven Hrnčević član te Vesna Perković član. Snježana Lončar izabrana je kao predsjednica Nadzornog Odbora, a Duško Kajš i Verica Piškor kao članovi.
Zboru su osim čelnika stranke nazočili i predstavnici koalicijskih partnera ABH, HSLS-a, HČSP-a, HDZ-a te HSS-a.
Glavni tajnik Pero Ćorić u uvodnom obraćanju zahvalio je kandidatima da su se u vremenu kada je zanimanje političara degradirano na svim razinama ipak odlučili kandidirati te pokušati doprinijeti kroz program HSP AS boljitku građana Siska i šire. Čestitao im je na političkom kuražu bez obzira na politička podmetanja koja su često dolazila upravo iz grada Siska te ih podsjetio kako je HSP AS danas snažna i sve snažnija politička obitelj koja se tako i ponaša prema svim svojim članovima i dužnosnicima. Nazvao je donedavne članove i dužnosnike naše stranke političkim kameleonima koji nemaju dovoljno znanja niti snage odgovoriti na političke izazove koji su pred njima.

najčitanije