Jesenski ciklus tribina sisačkog HNS-a

imp

Dobru praksu komunikacije s građanima putem tribina sisački HNS nastavlja nakon ljetne stanke.
Za sve zainteresirane pripremili su novi jesenski ciklus, najavljuje Vlado Andučić, predsjednik sisačkih narodnjaka „Riječ je o tribinama koje su da kažem ne usko vezane uz bilo kakvu političku stranke, ali su zato usko vezane uz problematiku, Sisak, uz neke temeljne vrijednosti Siska i obilježja sisačkog identiteta.“ – rekao je Andučić.
Teme za te tribine još nisu u potpunosti definirane, pa pozivaju Siščane da im pomognu u određivanju tematike s kojom bi se kroz njih bavili.
„Mi smo nabacili niz tih tema, odnosno ono što očekujemo. No pozvali smo preko svoje facebook stranice sve Siščane i Siščanke da nam i oni sami predlože koje ih teme eventualno interesiraju. Želimo i da nam se naši sugrađani raznih profila pridruže oko realizacije mogućih tema. HNS je samo neka okosnica toga a sve teme jako su bitne za Sisak. Vidjeli ste kroz prijašnje tribine da se na njima pojavljuje ciijeli politički spektar Siska, kako kroz članstvo tako i kroz čelnike. Ono što nas posebno veseli je to da su nas prepoznale udruge civilnog društva koje smo isto tako aktivno uključili, i od kojih očekujemo da će se uključiti i u ovom jesenskom ciklusu.“, istaknuo je Andučić.
Prva tribina bi se prema najavama trebala održati kroz mjesec dana.

najčitanije