Javni poziv za sufinanciranje troškova stanovanja mladim obiteljima i mladima

Stan Ilustracija

Grad Sisak raspisao je Javni poziv za sufinanciranje troškova stanovanja mladim obiteljima i mladima u 2023. godini u sklopu pilot projekta Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Projektom će se osigurati sufinanciranje za najviše 10 mladih obitelji ili mladih s područja Siska.

 

Zainteresirani se mogu prijaviti do 22. rujna do 16,00 sati. Prijave se mogu dostaviti preporučenom poštom (datum i vrijeme naznačeno na omotnici smatrat će se trenutkom podnošenja prijave na ovaj javni poziv) ili osobno u Pisarnici Grada Siska (M.Cvetkovića 8, Caprag) od 08,00 do 16,00 sati zaključno s 22. rujna 2023.godine.

 

Pravo na sufinanciranje imaju mlade obitelji s djecom, mlade obitelji bez djece i samci, a obitelji s djecom smatraju se i bračni i izvanbračni partneri te samohrani roditelj s djetetom ili djecom. Također, pravo prijave imaju i mladi samci između 18 i 30 godina starosti. Uvjet je da podnositelji zahtjeva te njegov bračni ili izvanbračni drug  zaposleni na  neodređeno ili određeno vrijeme u minimalnom trajanju od 6 mjeseci, te da u vlasništvu nemaju stan, kuću ili drugu nekretninu.

 

Popis sve potrebne dokumentacije za prijavu možete pronaći na poveznici.

najčitanije