Jandroković: "Franjo Šaban može promijeniti lošu politiku koja se vodi u Sisku"

imp

Sisački Hotel Panonija bio je večeras domaćin motivacijskog skupa HDZ-a Sisačko-moslavačke županije.
Ozračje pred izbore je dobro kazao je glavni tajnik stranke i potpredsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, dodajući da je HDZ najsnažnija politička stranka u zemlji. “Očekujemo da ćemo ponoviti izvrsne rezultate na izborima za župana, očekujemo da će ponovno Ivo Žinić biti župan a isto tako i većinu u Županijskoj skupštini. No koncentracija nam je ovog puta posebno snažna na gradove u Sisačko-moslavačkoj županiji, posebno na grad Sisak. Zato smo i odlučili doći ovdje i vjerujemo da ćemo u Sisku isto tako polučiti odličan rezultat.” – kazao je Jandroković.
Osvrčući se na HDZ-ovog kandidata za sisačkog gradonačelnika Franju Šabana, Jandroković napominje kako je Franjo Šaban mlad čovjek koji je dobio povjerenje Gradske organizacije te ima povjerenje Povjerenstvo koje je sada osnovano. “Dakle, ja vjerujem u mlade ljude i vjerujem da takav kandidat može promijeniti lošu politiku koja se vodi ovdje u Sisku. Kada govorite o aktualnoj gradonačelnici vjerujem da joj se itekako gospodin Šaban može politički suprotstaviti. Vjerujem da zna i može bolje nego što je to radila aktualna gradonačelnica.” – napominje Jandroković.
Kandidat za gradonačelnika Franjo Šaban ističe da želi politički čist pristup i bez opterećenja. “Želimo kroz zajedništvo i poruke potaknuti ne samo HDZ-ovo biračko tijelo. Nudimo biračima mogućnost da vide neke nove opcije, nudimo širinu i poticaj stručnim ljudima da se uključe u naš program i na taj način nudimo Sisku jednu novu, drugačiju sliku. Usmjeravano se prema budućnosti, na iskorištavanje EU fondova. Jednostavno želimo dati nešto novo. Da se ovaj naš grad ne spominje kao grad koji ima probleme, već da pokažemo jedan novi put, put prema izlasku, prema budućnosti.” – rekao je Franjo Šaban.

najčitanije