Ja (ne)mogu biti poduzetnik

ibb

U organizaciji Sisak projekata d.o.o. i Grada Siska te partnera Hrvatskog zavoda za zapošljavanje , Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra održana je edukacija za poduzetnike i one koji to žele postati pod nazivom „Ja (ne)mogu biti poduzetnik!“.
Cilj ove edukacije je razvoj vještina i usvajanje specifičnih znanja o poduzetništvu, razvijanje pozitivnog stava prema poduzetništvu i razvoj poduzetničke kulture u Sisku i na sisačkom području. Ciljani korisnici edukacije bili su poduzetnici u rastu i razvoju kao i nezaposleni te svi koji imaju namjeru okušati se u poduzetništvu.
Polaznici su upoznati sa brojnim izazovima poduzetništva, koliko je lijepo biti sam sebi šef, imati fleksibilno radno vrijeme, kreirati i odgovarati za učinak vlastitih projekata, dok su polaznici koji su zainteresirani za ulazak u svijet poduzetništva upoznati sa brojnim detaljima ovog procesa kako bi budući poduzetnici sa što manje straha i neizvjesnosti, a sa što više informacija, poznavanja realnog tržišta, te pozitivne poslovne perspektive otisnuli u vlastiti posao.
Edukaciji je nazočio znatan broj polaznika iz različitih sektora, poduzetnici početnici, budući poduzetnici i brojni drugi, što upućuje na važnost održavanja ovakvih edukacija koje će doprinijeti razvijanju znanja i vještina u poduzetništvu.
Edukacijski niz od četiri radionice nastavit će se radionicom na temu „Sve što trebam da bi bio sam svoj šef“.
Radionica će se održati 10. studenog 2016. godine, a etalji će pravovremeno biti objavljeni na web i Facebook stranici Sisak projekata.
Svi zainteresirani za sljedeće edukacije mogu se prijaviti ili informirati putem maila: [email protected] ili telefona 044/525-830.

najčitanije