Ja (ne)mogu biti poduzetnik

ibb

‘Ja (ne)mogu biti poduzetnik’ besplatni je edukacijski program u organizaciji gradske tvrtke Sisak projekti d.o.o., namijenjen potencijalnim poduzetnicima i nezaposlenima.

Sve veća potreba za ovakvim edukacijama pokazala se obzirom na sve veći broj osoba koje se upuštaju u poduzetništvo, što zbog gubitka posla, što zbog nezadovoljstva na poslu. Istovremeno, u Hrvatskoj ne postoji poduzetništvo kao predmet i sustavna izobrazba u hrvatskom obrazovnom sustavu, pa mlade osobe nakon mature ili diplome najčešće niti ne znaju puno o poduzetništvu te u samozapošljavanje često kreću bez temeljnih informacija i činjenica o tome što zapravo znači biti poduzetnik. U takvim uvjetima mnogi se  zapitaju – jesam li sposoban biti poduzetnik?

Upravo ova radionica ima za cilj polaznicima pokazati koliko je teško ili lako zarađivati poduzetnički kruh, što znači biti sam sebi šef, imati fleksibilno radno vrijeme, kreirati i biti odgovoran za učinak vlastitih projekata. A cilj je i motivirati potencijalne poduzetnike da sa što manje straha i neizvjesnosti, a sa što više informacija i poznavanja realnog tržišta otisnu u vlastiti biznis.
Predavačice na edukaciji bit će Sanela Dropulić i Ivana Radić, vrsne poznavateljica tržišne komunikacije, međunarodnih projekata i marketinga.

Sve informacije o edukaciji mogu se dobiti e-mailom na [email protected] ili pozivom na broj telefona 044/525-838 te na adresi Rimska 26, Sisak.

najčitanije