Izložba gljiva u drugoj ulici

imp

Sisačko gljivarsko društvo Kneginja uslijed potresa i covida tri godine nije djelovalo. Sada se ponovno pokreće rad društva te se pozivaju stari i novi članovi za upis u društvo na izložbi gljiva koja će se održati danas, u subotu 18.lipnja, u Ulici Stjepana i Antuna Radića od 9 sati.

 

U isto vrijeme biti će i determinacija ubranih gljiva. Gljive trebaju biti ubrane dan uoči izložbe, a odložene u kartonske kutije, za voće ili papirnate vrećice.

 

„Članarina za stare članove je 100 kn, neophodno je da imaju iskaznicu gljivarskog društva. Za nove članove, članarina je 120 kn jer je potrebno izraditi novu iskaznicu. Za upis novih i starih članova potrebno je: ime i prezime, adresa, OIB, datum rođenja, broj telefona/mobitela te e-mail. Sve informacije vezane uz članstvo i članarinu možete pitati na e-mail sekulicmarijan5@gmail.com. Nakon uplate izdati će se potrebni dokumenti: markice za stare članove kao i iskaznice i markice za nove članove.“, rekao je predsjednik Gljivarskog društva Kneginja Sisak Marijan Sekulić.

 

Foto – Gljivarsko društvo Kneginja Sisak

najčitanije