Inicijativa „Sisačka Segesta“ zahtijeva odlazak uprave kluba

imp

Zbog opstruiranja procesa učlanjenja, inicijativa „Sisačka Segesta“ oglasila se priopćenjem kojim traži odlazak uprave Segeste.
Priopćenje donosimo u cijelosti
„Mnogi navijači i simpatizeri pitaju kada će početi učlanjenje u Segestu, ali to je trenutno onemogućeno jer uprava kluba opstruira proces učlanjenja.
U prethodnoj objavi na našoj službenoj Facebook stranici najavili smo kako Izvršni odbor kluba mora potvrditi detalje (visina članarine i ostala prava članova) dogovorene na radnom sastanku Inicijative, NOPS-a i predstavnika kluba.
Direktor kluba obećao je kako će Izvršni odbor to učiniti do 16. lipnja, potom je obećanje odgođeno na 22. lipnja, a do današnjeg dana odluka nije donešena.
Kao legitimisti, čekali smo ovu odluku kako bismo krenuli s učlanjenjem, ali nakon svega ovakvo (ne)djelovanje smatramo nedemokratskim i svjesnim opstruiranjem rješavanja problema kluba, a očito je i nefunkcioniranje uprave HNK Segesta u ključnom vremenu za njen spas i postavljanje na zdrave temelje.
Stoga, pozivamo upravu Segeste da što prije potvrdi prijedlog odluke načina učlanjenja i ostalih prava članova, a kako je sada očito da svjesno rade protiv ozdravljenja kluba i povratak istog Siščanima, objavu zaključujemo kratko i jasno – UPRAVA ODLAZI!

za inicijativu „Sisačka Segesta“
Ivan Mlinarić“

najčitanije