INFO Centar za mlade Sisak traži volontere

ibb

INFO Centar za mlade Sisak, smješten na novoj adresi – Ljudevita Gaja 2a, u potrazi je za mladima koji su voljni pridružiti se ekipi volontera.

Traže se 4 volontera/volonterke u dobi od 15 do 30 godina za dugoročno volontiranje. Zainteresirani mogu poslati svoje Ime i Prezime s naznakom VOLONTER/KA elektronskom poštom na [email protected], nakon čega će dobiti dodatne upute. Za sve potrebne informacije INFO Centar možete kontaktirati putem maila ili facebooka.

”Pozivamo vas da nam svojim znanjima, iskustvom, idejama i voljom, a na principima volonterstva, pomognete u redovnome radu INFO Centra, organizirajući sustav informiranja mladih, radu s posjetiteljima i korisnicima, podjeli promotivnih materijala, obilježavanju značajnih datuma, pripremi uredskog materijala, te sudjelovanju u provedbi ostalih aktivnosti kojima se kroz svakodnevni rad bavimo.
Imat ćete priliku steći nova iskustva, usvojiti nove kompetencije, upoznati se s raznim organizacijama i inicijativama, upoznati druge mlade ljude te se družiti u ugodnoj atmosferi s ciljem informiranja i savjetovanja mladih.
Volontirajući u INFO Centru za mlade Sisak dobivate priliku smišljati i provoditi vlastite ideje i inicijative usmjerene mladima, te uz stručnu potporu graditi sebe kao aktivnu mladu osobu pružajući dobar primjer zajednici s nadom za aktivno uključivanje vršnjaka u slične akcije za zadovoljavanje potreba društva.
Ima tu još puno toga, no bitno je za znati da INFO Centar za mlade Sisak radi od ponedjeljka do petka od 10:00 do 16:00 te za sve ostale informacije o samome INFO Centru te našim projektnima u tijeku možeš pronjuškati našu stranicu na linku ili nas kontaktirati za dodatne upite na dolje priložene kontakte.” – poručuje INFO Centar za mlade Sisak.

najčitanije