Ikić Baniček: 'Gradska trgovačka društva u 2017. su poslovala uspješno'

st

Gradska vlast zadovoljna je stanjem trgovačkih društava i ustanova u vlasništvu Grada Siska na kraju 2017. godine. U posljednje vrijeme došlo je do nekih promjena koje nailaze na pozitivne reakcije.
‘Malo smo promiješali ekipu. Došli su neki novi ljudi, nekima smo se zahvalili na suradnji, ali direktori rade dobar posao. Doći će do još nekih promjena zbog isteka mandata’, rekla je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček, dodajući kako se radi o malim koracima ka unaprjeđenju sustava. Na području trgovačkih društava će u ovoj godini, nastavlja Ikić Baniček, biti najviše promjena, budući da je želja njihovo objedinjavanje u što većoj mjeri.
‘U smislu administrativnih službi s ciljem smanjenja troškova i optimizacije poslovanja. Doći će i do objedinjavanja nekih stručnih službi u smislu mehanizacije. Primjerice, ako vodovod nema nekakav stroj da ga može unutar sustava trgovačkih društava posuditi umjesto da ga iznajmljuje.’
Za to je, kaže gradonačelnica, angažirana renomirana tvrtka koja će predložiti najbolje rješenje.
‘Nećemo srljati, želimo izabrati ono što je najbolje kako bi građani dobili najvišu razinu usluge’, kaže gradonačelnica.

najčitanije