Idućeg tjedna mobilni uredi u Galdovu i Komarevu

imp

251020211635199106.jpeg

U ponedjeljak i utorak, 24. i 25. svibnja 2021. godine mobilni uredi bit će prisutni u Galdovu i Komarevu.

Ponedjeljak, 24. svibnja 2021.
od 9 i 30 do 17 sati u ponedjeljak, 24. svibnja mobilni će uredi biti raspoređeni na području Galdova, kod zgrade Osnovne škole.
službenici će zaprimati zahtjeve za obnovom mještana naselja Galdovo, Budaševo, Topolovac, Novo selo Palanječko, Hrastelnica, Palanjak i Crnac

Utorak, 25. svibnja 2021.
od 9 i 30 do 17 sati u utorak, 25. svibnja mobilni će uredi biti raspoređeni na području Komareva, kod Društvenog doma
službenici će zaprimati zahtjeve za obnovom mještana naselja Komarevo, Novo Pračno, Novo Selo, Madžari, Letovanci, Klobučak, Staro Selo i Blinjski Kut

Službenici će pomagati mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi.
Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka.
Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja.

Zahtjevi za obnovu, uz sve potrebne informacije i savjete, i dalje se rješavaju u izmještenim uredima Ministarstva koji su stalno raspoređeni po Sisačko-moslavačkoj županiji: u Sisku u Zgradi FINA-e, u Petrinji na Trgu Matice hrvatske 18, u Hrvatskoj Kostajnici u Ulici Vladimira Nazora 17, u Glini na Trgu bana Josipa Jelačića 2 te u Lekeniku u bivšoj zgradi OTP banke u Zagrebačkoj ulici.

najčitanije