Humanitarni malonogometni turnir za obitelji Šimić

imp

Nova godina u našem gradu započinje humanitarnim malonogometnim spektaklom.
Organizacije ovog događaja kojim se pomaže obitelji Šimić uhvatila se ekipa Bad Blue Boysa Sisak. Podsjetimo obitelj Šimić je prije dvije godine ostala bez svog doma, a uz to ih je zadesila i teška bolest.

 

 

Turnir se u petak, 6.siječnja, u Sportskoj dvorani Brezovica igra u sklopu humanitarne donatorske akcije “Vratimo djecu u topli dom”, a koju organiziraju Bad Blue Boysi iz Siska, Petrinje i okolice. Sav prihod od prodaje ulaznica za spomenuti turnir namijenjen je obitelji Šimić.

 

humanitarni malonogometni turnir

„Prodajom ulaznica za sportski događaj na kojem će u glavnom dijelu nastupiti malonogometni klubovi Futsal Dinamo, Siscia, Šibenik i Petrinjčica pokušat ćemo barem djelomično pomoći roditeljima i djevojčicama da riješe svoje stambeno pitanje.
Osim navedenih ekipa snage će odmjeriti i legende Dinama sa legendama sisačkog nogometa, dok nas u uvodnom dijelu očekuju susreti mlađih kategorija Futsal Dinama sa domaćim ekipama, te okršaj između 57. SAMB-a „Marijan Celjak” i URV 2. gbr „Gromovi”. Program započinje u petak, 6. siječnja (športska dvorana Brezovica) u 16 sati, a glavni dio od 17:30. Sve zainteresirane pozivamo da nam se pridruže u malonogometnom spektaklu i na taj način pomognu djeci da se vrate u svoj topli dom.“, napisali su na svojoj FB stranici Bad Blues Boys Sisak.

 

 

Cijena ulaznice je 5€ / 40 kuna.

 

 

Foto – FB Bad Blue Boys Sisak

najčitanije