Humanitarna košarica za korisnike GI „Moj grad Sisak“ u KTC-u

imp

Uskrs je pred nama i nekako smo u to doba osjetljiviji na ljude koji su u potrebi. Prošle godine Građanska inicijativa Moj grad Sisak je kroz svoj humanitarni rad pomogla više od tisuću osoba. I ove je godine u suradnji s Trgovačkim centrom KTC d.d. organizirala zajedničku humanitarnu akciju.
Radi se o humanitarnoj košarici koja se nalazi u sisačkom KTC-u u Teslinoj ulici gdje svi zainteresirani mogu donirati nešto od prehrambenih, higijenskih i drugih proizvoda koji će biti u dana Uskrsa i kasnije proslijeđeni starijim, bolesnim i nemoćnim građanima naše županije kojima pomaže Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“.
„Naša humanitarna košarica i dalje se nalazi u Robnom centru KTC u Teslinoj ulici u Sisku. Hvala vam što je punite vašim donacijama. U ove predblagdanske uskrsne dane planiramo posjetiti korisnike u potrebi – i to one najpotrebnije (starije i nemoćne, OSI, te radno nesposobne osobe) i podariti im nešto od prikupljenih dobara. Stoga, svaki vaš poklonjen artikl od velikog nam je značenja. Hvala što podržavate naš rad … „, rekao je Tihomir Lavor, predsjednik Građanske inicijative „Moj grad Sisak“
Iz Građanske inicijative i KTC-a pozivaju vas da se uključite u ovu humanitarnu akciju i već samo s jednom namirnicom pomognete ljudima u potrebi.

najčitanije