Humanitarna akcija za Udrugu Kas

imp

Udruga za terapijsko i rekreacijsko jahanje KAS u našem gradu funkcionira već gotovo 16 godina, točnije od srpnja 2002.godine.
Udruga trenutno broji 26 volontera i 9 konja, od kojih njih 6 zajedno s vrijednim volonterima svakodnevno pomažu djeci s invaliditetom. No sad udruga KAS treba našu pomoć. U subotu je na sisačkom placu krenula humanitarna akcija kojom se prikupljaju sredstva za kupnju hrane za konje. „Nama hrane nikad dosta jer imamo 9 konjića. Svakodnevno se moraju dobro hraniti jer moraju biti sposobni i imati snage za terapijsko jahanje.“, rekla je Alenka Berendika, predsjednica Udruge, dodavši da su, osim hrane za konje i pomoći u obliku novčanih donacija, uvijek dobrodošli i novi volonteri.
Broj žiro računa Udruge na koji možete uplatiti novčanu pomoć možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici www.kas-sisak.hr ili pak na fejsu Udruge, dok prijeko potrebnu hranu za konje, dakle jabuke, mrkve, zelje, sijeno, kukuruz, zob, ječam itd., možete donijeti u Udrugu KAS na adresu Savska bb, Galdovo.

najčitanije