HNS i HSU zajedno na lokalne izbore

st

261020211635267094.jpeg

Približavanjem lokalnih izbora kreću i slaganja momčadi za tu utakmicu. Pismo namjere o zajedničkom nastupu na izborima za lokalnu samoupravu 2017. potpisali su tako sisačke podružnice HNS-a i HSU-a.
Boris Curić, predsjednik sisačke podružnice Hrvatske stranke umirovljenika, rekao je kako je zajednički izlazak na izbore rezultat višegodišnje dobre suradnje dviju stranaka. HSU je, kaže, u posljednje vrijeme bio sudionik i niza tematskih sjednica Hrvatske narodne stranke, s kojom dijele isti politički interes.
‘U cilju poboljšanja uvjeta života građana Siska i prigradskih naselja otvoreni smo za ostale političke asocijacije u gradu čiji program radi isključivo u korist interesa građana Siska’, rekao je Curić.
Predsjednih sisačkih narodnjaka, Vlado Andučić, naglašava kako su se u suradnji s Hrvatskom strankom umirovljenika dokazali kao relevantan partner vladajuće koalicije u gradu.
‘To je rezultat dosadašnje uspješne suradnje u ovom mandatu. Naši vijećnici djeluju u zajedničkom klubu HNS-a i HSU-a u Gradskom vijeću i cijelo vrijeme daju aktivnu podršku realizaciji izbornog programa koalicije.’
U zajedničkom sudjelovanju na izborima HNS i HSU računat će na sve stranke političkog centra u Sisku. Podržat će, kažu, sve programe koji će biti u interesu grada. O kandidatu za gradonačelnika HNS još uvijek nije raspravljao, no HSU je u Pismu namjere potvrdio da za tu poziciju podržava predsjednika HNS-a, Vladu Andučića.

najčitanije