HAC ponovno odabrao Colas i Geotehniku za izgradnju dionice Lekenik-čvor Sisak

imp

Hrvatske autoceste (HAC) u petak su objavile da su odabrale zajednicu ponuditelja koju čine Colas i Geotehnika za izgradnju dionice Lekenik-čvor Sisak na autocesti A11 Zagreb-Sisak, s ponudom vrijednom 281,34 milijuna kuna bez PDV-a kao ekonomski najpovoljnijom, donosi Tportal.

 

Ukupna vrijednost ponude s PDV-om varaždinskog Colasa i Geotehnike iz Selca iznosi 351,7 milijuna kuna, stoji u odluci objavljenoj u Elektroničkom oglasniku javne nabave.
Kako iz HAC-a navode u odluci o odabiru, ponuda u potpunosti zadovoljava uvjete iz dokumentacije o nabavi, a odabrana je kao ekonomski najpovoljnija. Na odluku o odabiru žalba se može uložiti u roku od 10 dana od njezina primitka.

 

Inače, Vlada je početkom veljače prošle godine usvojila Zaključak o dovršetku izgradnje autoceste A11 Zagreb-Sisak, dionice Lekenik-Sisak, duljine 10,9 kilometara i podržala ubrzavanje dovršetka autoceste Zagreb-Sisak, kao prioritetnog projekta za dugoročnu revitalizaciju područja Sisačko-moslavačke županije.
HAC je početkom ožujka lani raspisao javno nadmetanje za posljednju dionicu autoceste A11 Zagreb – Sisak, dionicu Lekenik-čvor Sisak s procijenjenom vrijednosti tih radova od 300 milijuna kuna.

 

Po ranije objavljenim podacima HAC-a, nakon uvođenja izvođača u posao, rok za izvođenje radova na dionici Lekenik-čvor Sisak je 24 mjeseca.

najčitanije