Gradilišta na sve strane

ibb

Osim radova na dva velika projekta – izgradnji pješačke zone i rekonstrukciji otvorenog bazena u Capragu, i ostali dijelovi grada ovih su dana mjestimično pretvoreni u gradilišta.

Radovi u Savskoj ulici i u Ulici Ognjena Price su pri kraju: Savska je asfaltirana u dužini od 680 metara, prometnica je proširena, a dobila je i novu vodovodnu mrežu. U Ulici Ognjena price napravljena je priprema za asfaltiranje tri odvojka, a uskoro počinju radovi i u četvrtom odvojku.

U tijeku je rekonstrukcija stepeništa kod Željezničkog mosta prema Starom gradu, izgradnja šetnice je pri kraju a uskoro će profunkcionirati i kompletna javna rasvjeta.

Duž cijele Fistrovićeve radi se biciklistička staza, a sljedeći tjedan nastavljaju se i radovi na biciklističkoj stazi od Bakranove do Lonjske ulice.

Idućih dana počinju i radovi na izgradnji novih parkirališta: već u ponedjeljak kreće rekonstrukcija parkirališta u Bakranovoj, započinje i izgradnja parkirališta u Ulici Ivana Meštrovića gdje će se urediti postojeće šljunčano parkiralište, a idućih dana kreće se i s izgradnjom prakirališta u Odranskoj i Ulici G.Krkleca.

Radovi uskoro startaju i u Frankopanskoj, Trstenjakovoj i Teslinoj ulici, a počinje i sanacija nogostupa u Ulici Berislava Pavičića.

najčitanije