Grad Sisak raspisao natječaj za studentske stipendije

mradenovic

Grad Sisak dodijelit će i ove akademske godine 30 stipendija redovitim studentima s područja grada Siska. Natječaj je objavljen na web stranici Grada Siska, a pravo na stipendiju imaju redovni studenti sa stalnim prebivalištem na području grada Siska koji su državljani Republike Hrvatske uz uvjet da ne primaju neku drugu stipendiju ili novčanu potporu.
Prijave na natječaj s propisanom dokumentacijom potrebno je dostaviti do 5. studenog na adresu: Grad Sisak, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, sport, branitelje i civilno društvo, Povjerenstvo za dodjelu stipendija, Rimska 26, 44000 Sisak.
Dodatno će se bodovati deficitarni sveučilišni studiji, a to su ove godine medicina, strojarstvo, građevinarstvo, arhitektura, nastavnički smjerovi matematike, fizike, kemije te biologije, anglistika, germanistika, logopedija i rehabilitacija.
Privremena lista kandidata za dodjelu stipendija bit će objavljena na oglasnoj ploči i na službenim web stranicama Grada Siska najkasnije do 3. prosinca 2020. godine.

najčitanije