'Gospodo, prestanite se igrati Inom!'

ibb

261020211635269372.jpeg

Iz Stožera za obranu Rafinerije nafte Sisak stiže reakcija na najnovije vijesti vezane za Ina rafineriju nafte. Reakciju Stožera donosimo u cijelosti:
‘Povodom najnovijih medijskih napisa o ultimatumu od strane HDZ prema MOSTu o povlačenju iz arbitražnog postupka, Stožer za obranu RNS i očuvanje radnih mjesta sa svoje sjednice održane 09.05.2016. godine donosi sljedeće priopćenje:
Danas kada svi pokazatelji govore kako Republika Hrvatska ima dobru poziciju u urabitražnom postupku, pa to javno u medijima iznose i vladajući i oporbeni političari, svako povlačenje iz arbitraže Stožer smatra izdajom Hrvatskih nacionalnih interesa. Donošenje ovakve odluke bi se moglo izjednačiti i okvalificirati na isti način kao i predaja upravljačkih prava od strane Ive Sanadera.Otvoreno pitamo do kada će se štititi pojedinci koji nisu ni nacionalni, ni Hrvatski? Mogu li političke stranke zatvoriti vrata lopovluku, odreći se zauvijek onih koji štete nacionalnim interesima i okrenuti novu stranicu političkog djelovanja u RH? Za interese njenih građana i Domovine u cjelini.
Stožer upozorava kako stoji na braniku Rafinerije Sisak, Ine i nacionalnih interesa Republike Hrvatske. Ukoliko dođe do nastavka razvijanja ove sulude ideje, spremni smo to i dokazati. Gospodo, prestanite se igrati Inom!’

najčitanije