Franjo Šaban - HDZ-ov kandidat za sisačkog gradonačelnika

imp

Kandidat HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima za sisačkog gradonačelnika u svibnju 2017. godine je profesor psihologije Franjo Šaban.
Od četiri potencijalna kandidata, koliko ih je istaknulo kandidaturu, upravo je Franjo Šaban odabran kao kandidat za sisačkog gradonačelnika. Rođeni je Siščanin, ima 46 godina, profesor je psihologije, zaposlen u Centru za socijalnu skrb Sisak, podružnica Obiteljski centar i u tom je sustavu od 1998.godine.
„Ovaj prvi susret doživljavam kao početak našeg druženja i zapravo nešto što će nam omogućiti da se u budućnosti češće susrećemo i da saznate više o meni. Visokoškolsko obrazovanje sam stekao na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Odsjek za psihologiju. Od svih edukacija bih istaknuo edukaciju iz psihoterapije, obiteljske medijacije, različitih stresnih traumatskih intervencija. To čini sukus moga rada“, rekao je predstavljajući se Šaban.
Pojašnjavajući kandidaturu Franje Šabana za sisačkog gradonačelnika, predsjednik gradskog HDZ-a Željko Krapljan je istaknuo kako je sisački ogranak prvi u Hrvatskoj proveo neposrednu kandidaturu. „ Svaki se član HDZ-a mogao kandidirati i u roku su nam stigle četiri kandidature. Tako je prvi puta u HDZ-u na nižoj razini dozvoljeno da se svaki član HDZ-a može kandirati. Svi potencijalni kandidati morali su pripremiti životopis, financijski plan i predati uvjerenje o nekažnjavanju. Na dan izbora ostali su povukli kandidature, a većinom glasova članova gradskog odbora prihvaćena je kandidatura Franje Šabana.” – rekao je Krapljan.
“Mislim da je vrijeme za promjene, promjene svjetonazora“ – tako je zaključio svoje predsatvljanje kao kandidata za sisačkog gradonačelnika Franjo Šaban.

najčitanije