Festival piva uz koncert Ramba Amadeusa

imp

Peti Sisački festival piva održat će se u subotu, 14. rujna s početkom u 17 sati na Korzu. Posjetitelji će na jednom mjestu moći kušati i kupiti vrhunska piva proizvedena s posebnom ljubavi od strane malih domaćih craft pivara, upoznati pivare i naučiti detalje o samoj proizvodnji piva.
Festival piva dio je Dana industrijske baštine koje organizira Gradski muzej Sisak, u sklopu kojih posjetitelji mogu upoznati bogatu povijest sisačke industrije. Sve započinje obilaskom „Rute sisačkih pivovara“ koji kreće u subotu u 15 sati od Stare pivovare (Obala Ruđera Boškovića), a završava kod Nove pivovare (danas klizalište Zibel, Gundulićeva bb).
Osim degustacije domaćih piva (predstavit će se 14 craft pivara iz cijele Hrvatske od kojih su 3 iz Siska),  posjetitelji će moći uživati i u gastro delicijama grada Siska. U sklopu festivala održat će se program pod nazivom „The Best Beards Beer Festival“ .
Uz dobro pivo i hranu ide i dobra glazba pa će se za dobre vibracije pobrinuti Rambo Amadeus koncertom koji počinje u 21 sat.

najčitanije