Fašnik u Sisku

mradenovic

261020211635236570.jpeg

Grad Sisak u suradnji sa sisačkim Domom kulture u subotu 23.veljače organizira Dječji fašnik. Ove godine uključeni su vrtićanci te osnovci, a iako nosi naziv Dječji fašnik, u povorku su dobrodošli i odrasli. Za najbolje maske organizatori su pripremili i vrijedne nagrade.
„Za grupne nagrade pobrinule su se gradske ustanove. ŠRC nudi mjesec dana besplatnog kupanja i klizanja, KKV dijeli mjesec dana besplatnog gledanja filmova, a Narodna knjižnica i čitaonica nudi godišnju pretplatu na svoje usluge“, najavio je gradski pročelnik Goran Grgurač. Mališane će zabavljati bend Ritam ulice, za sve sudionike osigurane su krafne i čaj.
Povorka kreće u 11 sati od Rimske ulice (kod sata) te dalje Ulicom I. K. Sakcinskog i nastavlja korzom sve do središnje pozornice. U vremenu od 10 do 13 sati privremeno se za promet zatvara Rimska ulica od Trga Lj. Posavskog do Trga bana J. Jelačića, Trg bana J. Jelačića, dio Ulice I.K. Sakcinskog od Rimske do Ulice Ante Starčevića.
Sve je ovo dobar uvod u sada već tradicionalnu gradsku manifestaciju U srcu grada, koja će početi 9.ožujka koncertom povodom Dana žena, a nastupit će Hari Rončević.

najčitanije