Etno selo Stara Lonja dobitnik nagrade Suncokret ruralnog turizma

imp

Etno selo Stara Lonja dobitnik je zlatne povelje u kategoriji Poduzetnici u ruralnom turizmu.
Nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske 2016.“ dodjeljuje se četvrtu godinu s ciljem promicanja ruralnog turizma, tradicijskih sadržaja, zatim povezivanja najznačajnijih projekata, proizvođača, događaja i zanimljivosti te stvaranja novih proizvoda ruralnog turizma.
Ideja vodilja u realizaciji projekta je zaštita i očuvanje hrvatske izvornosti te poticanje razvoja turizma u ruralnim područjima Hrvatske.
Uručene su Zlatne, Srebrne, Brončane plakete i Posebna priznanja u sedam kategorija: Turistička seljačka gospodarstva, Poduzetnici u ruralnom turizmu, Ruralno-turistički projekti, Ruralno-turističke manifestacije, Tradicijska ruralna gastronomija, Vinski turizam i Hrvatski otočni proizvod.
Etno selo Stara Lonja iz Lonje – Park prirode Lonjsko polje dobila je Zlatnu povelju u kategoriji Poduzetnici u ruralnog turizmu.
„Rezultat je to dugogodišnjeg predanog rada na poboljšanju i razvoju turističke ponude na imanju Etno selo Stara Lonja. Ovo je zasigurno poticaj za daljnji rad na razvoju turizma u selu Lonja. Također, vjerujemo da će ovo biti poticaj i drugim seoskim domaćinstvima koji se bave turizmom na području Parka prirode Lonjsko polje da poboljšaju svoju turističku ponudu te budu kandidirani za ovu prestižnu nagradu.“ – poručili su iz sisačke Turističke zajednice.

Tomislav Smoljanović Suncokret 1

najčitanije