Edukacija u Kul IN-u

imp

261020211635270536.jpeg

U sisačkom kulinarskom institutu jutros ( 4.travanj) je započela trodnevna edukacija u sklopu METRO Junior Top Chefa – projekta edukacije mladih kuhara. Od trinaest maturanta koji su sudjelovali u projektu, njih šest dobilo je priliku sudjelovati u edukaciji nakon sučeljavanja koja su se održala u Zagrebu i u Kastvu.
Maturanti će se na kulinarskom institutu, pod vodstvom djelatnika Kul INa i mentora projekta Nenada Kukurina, Ante Udovičića i Maria Mihelja, pripremati za finalno sučeljavanje.
Raspored edukacije:
Ponedjeljak 4.4.2016.
11.00 – 14:00 Početak edukacije; priprema rižota od brancina i kozica (Nenad Kukurin)
14:00 – 15:00 Pauza
15.00 – 18:00 Predavanje: Artisan breads (Marko Hernaut)
Utorak 5.4.2016.
10.00 – 13:00 Početak edukacije; priprema gnudi njoka i raviola (Mario Mihelj)
13.00 – 14:00 Pauza
14:00 – 17:00 Predavanje: Punjena tjestenina (Tomislav Primorac)
Srijeda 6.4.2016.
10.00 – 13:00 Početak edukacije; Sous vide – kuhanje u vakuumu (Ante Udovičić)
13:00 – 14:00 Pauza
14:00 – 17:00 Predavanje: Osnove vina i vinski bonton (Lovro Miklaužić)
Nakon edukacije u Kulinarskom instututu, finalisti Matija Jagić, Dorian Varaždinac, Dario Kovačić, Marin Dvorinčić, Filip Gunjača i Tina Đerek u četvrtak, 7. travnja natjecat će se za titulu METRO Junior Top Chefa u zagrebačkoj Kuhaoni.

najčitanije