Donacijski Halloween party

imp

271020211635316897.jpeg

Halloween – američki praznik koji slavi zagrobni život, ne zaobilazi ni naše prostore.
Halloween je već unatrag nekoliko godina postala večer kada se pod račun tog praznika organiziraju brojne tematske večeri. Jednu takvu noć zajednički organiziraju Interact club Sisak i Caffe bar Zlatne godine.

Njihov Donacijski Halloween parta koji će se održati u subotu 30.listopada s početkom u 20 sati, namijenjen je Udruzi za terapijsko jahanje Kas, koji su oštećeni u potresu i trebaju pomoć.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna će prodavati Interactovci tijekom radnog tjedna od ponedjeljka (25.10.) do petka (29.10.), a svoj dolazak možete najaviti i na mail adresi interactclub.sisak@gmail.com te ulaznice preuzeti na samom ulazu na događaj.

donacijski halloween party

Dresscode je prigodan Haloween kostim po vlastitom izboru. Atmosfera će biti sasvim opuštena, a na repertoaru su isključivo, svima dobro poznati, ExYu i CroTrash hitovi.
„Dođite i dajte si priliku za ostvarenje jedne nezaboravne zabave! Svakako pozovite prijatelje, poznanike, kako bismo se svi zajedno zabavili i učinili dobro djelo. Veselimo se Vašem dolasku!“, poručuje ekipa Interact cluba Sisak.

najčitanije