Dodijeljene Nagrade Grada Siska

imp

251020211635198839.jpeg

Sisak danas slavi Dan grada i svog zaštitnika svetog Kvirina.

Prilika je to za nagraditi najzaslužnije građane.

Nagrada Grada Siska za životno djelo posthumno je dodijeljena Damiru Kukuruzoviću za osobita ostvarenja na području glazbene umjetnosti te doprinosu u ugledu i promidžbi Grada Siska.

nagrada damir kukuruzović

Godišnje nagrade dobili su Javna vatrogasna postrojba Grada Siska za izuzetan angažman u operativnim i logističkim aktivnostima pri otklanjanju posljedica katastrofalnog potresa, potom Odjel za infektivne bolesti sisačke Opće bolnice „dr. Ivo Pedišić“ za pružanje izuzetne medicinske skrbi pacijentima u kriznim situacijama za vrijeme pandemije i katastrofalnog potresa te Jasminka Gerin za osobita ostvarenja na području odgoja i obrazovanja kao dugogodišnjoj mentorici za uspješan pedagoški rad s mladima na području tehničke kulture i informatike.

nagrada miroslav golub nagrada odjel infektologije nagrada jasminka gerin

Dobitnici pohvala su Slavko Tucaković za osobite rezultate na području vatrogastva, Alen Sadiković za uspješno djelovanje na području zdravstvene skrbi djece i mladih te Marijan Židan za postignute rezultate na području glazbene kulture.

nagrada sviranje nagrada slavko tucaković nagrada marijan židan

U glazbenom dijelu programa nastupio je Django band, nasljednik Django Grupe Damira Kukuruzovića, gitarističkog virtuoza i najistaknutijeg hrvatskog predstavnika glazbe Djanga Reinhardta, dobitnika brojnih nagrada i priznanja.

najčitanije