Dobra vijest za Praznik rada: Talijanski investitori zainteresirani za Sisak

ibb

271020211635293074.jpeg

[justified_image_grid preset=10 lightbox=prettyphoto orderby=title_asc limit=3 ng_gallery=14 ng_count=no ng_description=no]
“Gradska uprava ulaže velike napore u stvaranje uvjeta za razvoj gospodarstva, koji bi omogućili otvaranje novih radnih mjesta i dostojanstven život od vlastitog rada”, poručila je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček okupljenima na jučerašnjoj proslavi Praznika rada u viktorovačkoj Šumici. A dobra je vijest i da Grad intenzivno pregovara s talijanskim investitorima: “U pregovorima smo s dvoje investitora, od kojih su jedni već sigurni u dolazak u Sisak. Drugi su još u fazi donošenja odluke, ali i sama činjenica da postoji interes, dokazuje da se promijenila klima za investitore i za sve one koji žele raditi u Sisku i nuditi zaposlenje”, kaže gradonačelnica.
Obilježavanje Praznika rada u Sisku, u organizaciji Grada Siska, tijekom dvodnevne proslave u Šumici okupilo je nekoliko tisuća ljudi na koncertu Marijana Bana i Diktatora u srijedu navečer, a sutradan i na cjelodnevnom kulturnoumjetničkom programu popraćenom bogatom ugostiteljskom i zabavnom ponudom.