Danas Lajkamo OŠ Viktorovac

imp

251020211635204192.jpeg

Nakon učenika OŠ Braća Ribar svoje eko odmorište u sklopu ovogodišnje akcije Lajkam Sisak dobit će danas učenici OŠ Viktorovac.
„Napravili smo klupe koje zovemo „Stari grad“. Sastoje se od tri bačve koje simboliziraju kule koje smo spojili površinom na kojoj djeca mogu sjediti. Djeca su oslikala bačve, a u njih ćemo usaditi bambus.“, pojasnila je o kakvim se odmorištima radi nakon prve održane akcije Morana Čulig iz Komunalca Sisak.

lajkam ribar
Podjsetimo, Radio Sisak u suradnji s Gradom Siskom od 2014.godine organizira male komunalne akcije kojima kontinuirano promovira kvalitetu života u Sisku, s naglaskom djelovanja prema djeci i mladima. Ovogodišnje izdanje Lajkam Sisak postavlja mala eko odmorišta u dvorištima četiri sisačke osnovne škole.
Ove godine pored Grada Siska, Komunalca Sisak i Radio Siska, akcijama se kao sponzori pridružuju INA i Exco Sisak, te JUB. Nakon završetka akcija postavljanja odmorišta, Exco i JUB će školama koje sudjeluju u projektu donirati boje potrebne za uređenje školskog prostora.
Akcija Lajkam Sisak kod OŠ Viktorovac počinje u 11 sati.
Osim OŠ Braća Ribar i Viktorovac svoja eko odmorišta dobit će i OŠ Ivana Kukuljevića i OŠ 22.lipnja.

najčitanije