“Dana otvorenih vrata: Školovanje za kulinarske managere” u Kul In-u

imp

Kulinarski institut Kul IN sutra ima Dan otvorenih vrata – kako bi svim zainteresiranim približio profesije u ugostiteljstvu i gastronomiji te mogućnosti edukacije.
Tom prilikom predstavit će novi međunarodni studij Kulinarskog Managementa koji je nastao u suradnji sa Zagrebačkom školom ekonomije i managementa.
ZŠEM je uvršten među 5% najkvalitetnijih poslovnih škola u cijelome svijetu, a ove godine je nagrađen s 4 Palme od strane Eduniversal kao najbolja poslovna škola u Hrvatskoj sa značajnim međunarodnim utjecajem, a Kul IN-ove programe iz ugostiteljstva i gastronomije su završili polaznici iz 25 zemalja, od Sjeverne Amerike do Azije.
U sklopu predstavljanja programa polaznici će biti u prilici upoznati dio predavačkog tima obiju škola ZŠEM i Kul IN, razgledati školu, upoznati sadašnje polaznike, istražiti mogućnosti stažiranja ili zapošljavanja po završetku programa te ispuniti prijave.
Dan otvorenih vrata u Kulinarskom institutu Kul IN bit će u petak, 1. prosinca, od 15 sati u prostorijama Instituta, Capraška ulica 12, 44 010 Sisak. S obzirom na ograničen broj mjesta, potrebno je dolazak potvrditi, vremena imate još danas. Mail je [email protected] ili telefon 044/538 880.

najčitanije