Dan udruga sutra „U srcu grada“

imp

Manifestacija U srcu grada sutra u subotu, 25. svibnja, bit će u znaku Dana udruga koji se održava na Šetnici Slave Striegla s početkom u 10 sati.
„Dan udruga 2019.“ uključuje „10. Sajam udruga i ustanova“ i predstavljanje različitih sportova u Sisku. Osim toga, ovom prigodom se obilježava nacionalna manifestacija „Hrvatska volontira 2019.“, 27. Svjetski dan sporta i titula „Sisak-Europski grad sporta 2019“.
Tijekom ove manifestacije predstaviti će se ukupno 50 udruga i ustanova koje u svoj rad uključuju volontere te sportske udruge s područja Siska i okolice, kako bi građanima predstavili svoj rad i motivirali ih da se uključe u brojne aktivnosti koje udruge i ustanove nude.
Udruge i ustanove pripremili su raznoliki i zanimljivi program koji omogućava svim posjetiteljima interakciju kroz radionice, kvizove, mini natjecanja, izložbe te demonstraciju sportova i vještina na improviziranom sportskom terenu.
Organizatori „Dana udruga 2019.“ su Grad Sisak, Agencija lokalne demokracije Sisak, Zajednica sportskih udruga grada Siska, Bodybuilding klub Sisak i Turistička zajednica grada Siska.

Izlagaci_DanUdruga_2019

najčitanije