Dan udruga Grada Siska i Gradska olimpijada

ibb

261020211635254762.jpeg

Hrvatska mreža volonterskih centara i ove godine organizira manifestaciju ‘’Hrvatska volontira’’, s ciljem promocije dobrotvornog rada, a održava se u 55 hrvatskih gradova – među njima je i Sisak sa svojim Volonterskim centrom, koji za subotu, 27. svibnja, najavljuje Dan udruga grada Siska. Korzo će tog dana biti domaćin 8. Sajmu udruga i ustanova koje u svom radu koriste volontere. Osim predstavljanja udruga i informacija o volontiranju, program uključuje i radionice, pokazne vježbe, izložbu fotografija volonterskih programa i zabavni program uz prezentaciju ”zdravog kuhanja s malim budžetom”. Sajam udruga održava se od 10 do 12 sati.
A u sklopu Dana udruga, na Šetnici Slave Striegla od 10 do 14 sati održat će se četvrta Gradska olimpijada i predstavljanje sportskih udruga. Na Šetnici će biti organizirano natjecanje u starim sportovima za koje se prijave primaju na licu mjesta. Za pobjednike su osigurane i nagrade, a za sve sudionike olimpijade organizatori najavljuju i podjelu graha, uz zabavni program.
Podsjećamo, tijekom održavanja programa, Pješačka zona bit će zatvorena za sav promet, uključujući i vozila s propusnicama.

dan udruga program