Dan otvorenih vrata na Županijskom sudu u Sisku

ibb

Europski dan pravosuđa, ustanovljen 2003. godine od strane Vijeća Europe i Europske komisije, države članice Vijeća Europe tradicionalno obilježavaju 25. listopada. Ministarstvo pravosuđa u sklopu Europskih dana pravosuđa 2016. godine, u svrhu približavanja pravosuđa građanima, organizira manifestaciju „Dani otvorenih vrata“.
3. studenog 2016. godine, u vremenu od 10,00 do 13,00 sati, održat će se Dani otvorenih vrata na Županijskom sudu u Sisku, S. i A. Radića 8b, Sisak (Dom obrtnika). Kako bi se ovi dani što uspješnije održali, potrebno se (zbog pravovremene organizacije) prijaviti najkasnije do 28. listopada 2016. godine u 12,00 sati na adresu e-pošte suda: ured.predsjednika@zssk.pravosudje.hr te u prijavi navesti broj zainteresiranih.
Svaki sudionik treba sa sobom donijeti popunjen obrazac prijave, koju možete preuzeti na stranici Županijskog suda u Sisku.
Iz Županijskog suda napominju da pravni savjeti ili pitanja u vezi stanja konkretnih predmeta nisu dio manifestacije te se navedene informacije neće davati.

najčitanije