Dan narcisa u srcu grada

st

Novo izdanje manifestacije ‘U srcu grada’ ove će subote biti u znaku Dana narcisa, koji se obilježava u svrhu podizanja svijesti o prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke.
Od 10 sati u programu na pješačkoj zoni sudjelovat će Lađarice, Kolapjanke i Kolapjani, zbor Gimnazije Sisak, Turopoljska udruga skauta/BK Labudovi, BK Roda, Udruga lađara Sisak, Odbojkaški klub Sisak i Klub sinkroniziranog plivanja Sisak, pod sloganom ‘Pomozimo srcem Udruzi žena liječenih od bolesti dojke – Sisak’.
Također, od 10 sati, u Dječjem odjelu NKČ Vlado Gotovac Sisak održat će se kreativna radionica izrade narcisa, koja također nosi naziv ‘Pomozimo srcem’, dok je u 11 sati u Daskalištu na rasporedu predstava Amaterskog kazališta Doma kulture ‘Povuci, potegni, iščupati se ne može’.
Oni koji na manifestaciju putuju vlakom mogu to učiniti uz 40% popusta, koji se može koristiti 24. ožujka za kupnju povratnih karata do kolodvora Sisak, a popust mogu ostvariti i slovenski državljani iz svih kolodvora Slovenskih željeznica.
Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora. Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.
Više informacija potražite na web stranicama Turističke zajednice grada Siska, www.sisakturist.com .

Radio Sisak 2

najčitanije