Dan grada za velike i male, uz glazbu, sport, kazalište i izložbe

ibb

261020211635268624.jpeg

Proslava Dana grada Siska i ove godine najavljuje višednevni program ispunjen najrazličitijim sadržajima: velike koncerte, sportske turnire, izložbe i kazališne predstave.
Na pozornici ispred Velikog kaptola na Trgu bana Josipa Jelačića u petak, 3.lipnja koncert će održati Parni valjak, u subotu 4.lipnja nastupa TBF s predgrupom MORT, a u nedjelju, 5.lipnja koncert će održati grupa Zvijezde. Svi koncerti počinju u 21 sat, prije i za vrijeme koncerata organizirana je i bogata ugostiteljska ponuda, a za djecu će u parku na Šetalištu Vladimira Nazora sva tri dana biti postavljen zabavni park.
U subotu, 4. lipnja na Šetnici Slave Striegla održat će se Dječji dan grada: u 11h bit će prikazana predstava ‘Cvrčak i mrav’ Doma kulture KKV, u 11.30h na repertoaru je lutkarski mjuzikl ‘Festival životinjskog carstva’, a u 12h Triko cirkus teatar održat animacijsku predstavu uz sudjelovanje gledatelja, s elementima žongliranja i akrobacija te radionicu akrobatiranja na svili.
Na Šetnici će u to vrijeme biti izloženi i likovni radovi sisačkih školaraca iz natječaja Vrijedne sisačke ruke.
A 4.lipnja poslijepodne Radio Sisak i Grad Sisak organiziraju Otvoreno prvenstvo grada Siska u graničaru na igralištu sisačke Gimnazije s početkom u 17 sati. Prijave ekipa, u sastavu 10 osoba starijih od 10 godina primaju se na Radio Sisku, Stjepana i Antuna Radića 2, osobno ili na e-mail program@radiosisak.hr.

najčitanije