Čestitka gradonačelnice i predsjednice Gradskog vijeća povodom Dana pobjede

imp

261020211635231511.jpeg

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i predsjednica Gradskog vijeća Grada Siska Ivana Krčelić uputile su čestitku svojim sugrađanima:
„Svim Siščankama i Siščanima, upućujemo iskrene čestitke u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, dana na koji se prisjećamo vojno – redarstvene operacije „Oluja” i ulazak hrvatske vojske u Knin 5. kolovoza 1995. godine te pobjedonosnog podizanja hrvatske zastave na kninskoj tvrđavi. Posebne čestitke za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja upućujemo braniteljima i obiteljima poginulih branitelja koji su svoje živote dali u akciji oslobađanja okupiranog hrvatskog teritorija i za budućnost Hrvatske.
Svoju zahvalnost braniteljima i poštivanju njihovih žrtvi danas iskazujemo čuvanjem bogatog nasljeđa našeg grada, zajedničkim predanim radom u podizanju blagostanja i spremnošću na izazove novog vremena u kojem gradimo miran i siguran život budućim generacijama.”, stoji u čestitki.

najčitanije