Centar kreativnih industrija svoja vrata otvara 6.svibnja

imp

Objekt u središtu grada kojeg su koristile političke stranke dobio je sasvim novu namjenu.
Sada se tu nalazi Centar kreativnih industrija – kreativni inkubator Sisak koji otvara svoja vrata svim poduzetnicima koji se bave kreativnim industrijama – dizajnom, tiskom, informacijskim tehnologijama i sl.
Projekt Centra kreativnih industrija vrijedan je više od 12 milijuna kuna i sufinanciran je bespovratnim sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.
U sklopu infrastrukture predviđeno je 9 uredskih jedinica za inkubaciju ukupno 34 poduzetnika, te coworking prostor za 32 poduzetnika uz inkubaciju od 5 godina.
Svi uredi opremljeni su stolom i stolicom, mogućnošću korištenja novih laptopa a svaka soba je opremljena i klima uređajem. CIKS uz sve navedeno ima konferencijsku dvoranu koja može primiti 40 osoba i CIKS SALON za brainstorming i druženje za 8 osoba.

ciks 1 ciks 3 ciks 2
Na prvom katu gdje su konferencijska dvorana i salon, nalaze se i Laboratorij za multimedijalnu produkciju, te 3D Laboratorij.
Iz CIKS-a pozivaju mlade kreativce i poduzetnike, čija će maštovita i inovativna rješenja doprinijeti budućem razvoju šireg područja grada Siska, da se prijave za ulazak u Centar kreativnih industrija Sisak. Prva godina za inkubirane poduzetnike je besplatna jer ju u potpunosti financira Grad Sisak.
CIKS svoja vrata otvara 6.svibnja, a sve detaljne informacije o njegovom funkcioniranju kao i prijavu za ulazak možete pronaći na www.ciks.hr

ciks 5 ciks 4 ciks

najčitanije