Čarobno ukrašeno drvo

imp

U Domu za starije i nemoćne osobe Sisak održana je kreativna radionica pod nazivom Čarobno ukrašeno drvo koju je osmislila i vodila volonterka i dopredsjednica Građanske inicijative „Moj grad Sisak“ Ivančica Velić – u sklopu aktivnosti projekta „MIG III. – Međugeneracijska integracija građana“.
„Petnaestak umirovljenika sudjelovalo je na susretu koji su vedroj atmosferi ukrašavali drvene okruglice salvetnom tehnikom. Sve sudionike upoznala sam sa svim segmentima rada, a umirovljenici su je s pozornošću slušali i u svim postupcima vrlo precizno slijedili. Tako su nastali maštoviti uradci, mnogi s već blagdanskim motivima koje su umirovljenici zadržali za sebe.“ –rekla je Ivančica Velić, voditeljica radionice dodajući da će u nadolazećem razdoblju biti još susreta u vidu kreativnih radionica s umirovljenicima.

čarobno ukrašeno drvo 2 čarobno ukrašeno drvo 1 čarobno ukrašeno drvo 3

Ove projektne aktivnosti dio su projekta „MIG III“ koje su financirane sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciran sredstvima Grada Siska. Nositelj projekta je Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“, a partneri su Dom za starije i nemoćne osobe Sisak i Kino klub Sisak.

najčitanije