Bojan Dadasović novi predsjednik sisačkog Gradskog vijeća?

imp

251020211635198697.jpeg

Na svojoj Facebook stranici priopćenjem se oglasila Nova vizija Sisak. U njemu ističu kako su pozvali sve buduće vijećnike Gradskog vijeća Grada Siska da za predsjednika Gradskog vijeća jednoglasno, radi „boljitka Grada Siska“, izaberu nezavisnog vijećnika Bojana Dadasovića.

Priopćenje Nove vizije Siska donosimo u cijelosti.

„Cijenjeni građani Grada Siska,
vodeći se mišlju kako nam je trenutno zajedništvo i boljitak našega Grada potrebniji više nego ikada prije, dana 13. 06. 2021., pozvali smo sve buduće vijećnike Grada Siska da podrže prijedlog Nove Vizije Siska te da Bojan Dadasović kao nezavisni vijećnik bude jednoglasno izabran za Predsjednika Gradskog vijeća od strane svih vijećnika.
Ovim priopćenjem želimo izvijestiti javnost da je Bojan Dadasović podržan od strane pojedinih budućih vijećnika, ali pozivu se nisu odazvali predstavnici stranaka koji će se vidjeti na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća Grada Siska.
Pokušavajući opravdati povjerenje svih građana Grada Siska koji su nam dali svoj glas i znajući kako smo prevaga pri konstituiranju Gradskog vijeća te činjenice kako smo ostvarili respektabilan rezultat kao nezavisna lista, smatramo kako imamo puno pravo predložiti svog kandidata kao predsjednika Gradskog vijeća.
Ne tražimo pročelnička mjesta ni direktorske fotelje, već tražimo način da naš Grad hrvatskih pobjeda, nakon svih nedaća koje su ga zadesile, dobije nadu za bolje sutra.
Nismo savršeni, nismo najbolji, ali zasigurno nismo jeftini da se prodajemo i podilazimo stranci sa svojom mašinerijom kako bi gledali da naš Grad u “najboljem” slučaju – stagnira. Kada dobijemo priliku, pokazat ćemo da je naše djelovanje usmjereno jedino i isključivo ka boljitku Grada Siska.
“Istina u politici mora čekati dok nekome ne postane potrebna.” Bjornstjerne Bjornson.“, stoji u priopćenju Nove vizije Siska.

Foto – FB Bojan Dadasović

najčitanije