Blagdanski sjaj i na Zagrebačkoj

ibb

S paljenjem prve adventske svijeće punim su sjajem zasjale i blagdanske dekoracije po gradskim ulicama, za koje je i ove godine zaslužan Komunalac Sisak.: ”Meni je u cijeloj toj priči najdraže reći da su to sve dekoracije koje su, od ideje do realizacije, osmišljene među radnicima Komunalca. I kada dobijemo odlične reakcije od Siščana, svake sljedeće godine potrudimo se još više. Ovo nam je najdraži dio posla i stvarno uživamo u njemu”, kaže direktor Komunalca Sisak Goran Groš.

Naglasak je ponovno na  centru Siska , lokaciji programa ”Božić u gradu” pa će do kraja ovoga tjedna pješačka zona dobiti još neke dodatne blagdanske atrakcije.
No, kako doznajemo u Komunalcu, ove se godine prvi put više pažnje posvetilo i ulasku u grad, tako da će do kraja tjedna blagdanski zasjati  i Zagrebačka ulica:

”Ove smo godine proširili područje kićenja i na Zagrebačku ulicu. Obzirom da se radi o ulazu u grad koji bi trebao dati onaj prvi dojam kada dolazite u Sisak, zaključili smo da bi i ona trebala zasjati punim sjajem. Tako da će i taj dio grada izgledati vrlo atraktivno”, kaže Groš.

najčitanije