Biciklijada "Ulicama moga grada"

ibb

271020211635293424.jpeg

KIŠTRA TEAM Sisak i Klub SKWHAT u suradnji s Gradom Siskom, i ove godine organiziraju biciklijadu “Ulicama moga grada”, povodom obilježavanja Dana planeta Zemlja, u ponedjeljak, 21. travnja.

U planu su dvije rute, koje kreću s Trga bana Josipa Jelačića: adrenalinska (30 km/h), sa startom u 14h i gradska ruta (15 km/h) koja će startati u 14.30.
Program na trgu počinje u 13h i trajat će sve do povratka biciklista koji se planira oko 16h. Za to vrijeme posjetiteljima trga bit će prezentirana prometna pravila za bicikliste, kroz razgovor sa predstavnicima MUP-a i Autokluba Sisak. Najavljen je i “On line test za bicikliste” – provjera znanja putem računala, kojom će posjetitelji moći ocijeniti koliko poznaju prometne propise, a na trgu će se održati i “Ispit spretnosti” na kojem će svi zainteresirani moći pokazati svoje vještine u vožnji bicikla.
Napomena organizatora je da svi sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost, a djeca mlađa od 16 godina moraju obavezno imati zaštitne kacige.