Biciklijada 'Sisak 2014.'

st

261020211635287676.jpeg

Povodom Europskog tjedna kretanja koji se ove godine održava od 16. do 22. rujna biciklistički klub Roda iz Siska u suorganizaciji sa Koordinacija Udruga Mladih Sisak Skwhat i Hrvatskog planinarskog društva Sisak, najavljuje biciklijadu “Sisak 2014”.
Start je najavljen za subotu, 20.09. u 10 sati ispred Starog grada, a voziti možete bilo da ste profići, rekreativci, ili pak bicikl koristite samo kad se zaletite po kruh. Voze se tri rute, startaju svi zajedno, a vi birate za koju ste spremni i s kim idete do kraja.

‘Vozit će se jedna ruta kroz grad koja će se odvojiti prema Starom gradu gdje ih čeka prigodni program u koordinaciji sa SKWHAT-om. Policija i HAK će održati predavanje, a čeka ih i klopa. Druga ruta se odvaja na Vatrogasnoj ulici i dalje će nastupiti na Crvenu i Zelenu rutu. Zelena je, možemo to tako reći, planinarska ruta’, rekao je Miroslav Brajenović iz BK Roda.

Za one u najboljoj kondiciji, tu je i treća varijanta.

‘Adrenalinska ruta ide od Galdovačkog mosta do Hrastovice, duljine 49 km. Nju preporučamo samo biciklistima u dobroj kondiciji’, rekao je Brajenović.

najčitanije