Besplatni tečaj samoobrane

imp

261020211635257107.jpeg

Karate klub Croatia Sisak od 3. ožujka (18 h) u dvorani na bazenu SRC Sisak počinje s besplatnim tečajevima za samoobranu. Tečajeve za sve dobne uzraste će voditi iskusni trener i bivši policijski djelatnik Sašo Smiljanić.
Karate klub Croatia Sisak u suradnji s Gradom Siskom i Zajednicom sportskih udruga grada Siska predstavlja besplatni tečaj samoobrane za žene i muškarce, kao i trening kick-boxinga u sklopu akcije “Stop nasilju u našoj okolini”.
Tečaj traje tri mjeseca sa svrhom upoznavanja temeljnih principa policijske i vojne samoobrane specijalnih postrojbi s osnovama kondicijske pripreme. Nakon položenog prvog stupnja i stečene diplome moguće je uključiti se u napredni tečaj u trajanju od naredna tri mjeseca.
Treninzi će se provoditi jednom tjedno, petkom u 18.00 sati, u trajanju od 60 minuta. Unutar besplatnog programa svi zainteresirani polaznici stječu i dodatnu mogućnost treniranja kick-boxinga tri puta tjedno u klubu Croatia Sisak.
U sklopu iste akcije kick-boxing klub Croatia započinje s besplatnim upisom ograničenog broja kandidata zainteresiranih za treniranje tog dinamičnog sporta.
Program samoobrane sa svojim suradnicima vodit će Sašo Smiljanić (6. dan karatea), koji pored 40 godina natjecateljske i trenerske karijere u sportu ima i veliko iskustvo u radu s programima obuke i treninga vojnih i policijskih postrojbi. Smiljanić je, kao dragovoljac Domovinskog rata bio instruktor i trener SJP OSA Sisak, verificirani je međunarodni policijski instruktor, boravio je više od godinu dana na Bliskom istoku radeći s najelitnijim američkim postrojbama na programu obuke iračke policije zbog čega je višestruko odlikovan. Pored borilačke obuke, stručnjak je za korištenje ručnog naoružanja prema standardima američke akademije za što je posebno verificiran.
S obzirom da je broj polaznika tečaja samoobrane ograničen potrebno se prijaviti na telefon 091 511 52 21.

najčitanije